Vigyázzon a csalókkal!

Az elmúlt hetekben rengetegen éltek vissza a járványügyi helyzettel. Egekbe szöktek az egészségügyi maszkok árai, megjelentek a csalók.
A Safety Medical Mask tájékoztatja ügyfeleit: a megrendelői igényeket minden esetben aktuális nagykereskedelmi árakon, megbízható beszerzési forrásból és rövid szállítási határidővel szolgáljuk ki.

Már a Gazdasági Versenyhivatal is vizsgálja azt a problémát, hogy egyes, a járvány okozta helyzetben különösen fontos (például orvosi, illetve higiéniai) termékek ára drasztikusan megemelkedett az elmúlt időszakban. Számos olyan hír lát napvilágot, hogy sokszoros áron kínálnak eladásra különböző kellékeket, így a szájmaszkokat is.

Visszaélő csalókkal kapcsolatban már a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács is megszólalt: olyan házalókra, illetve kamu weboldalakra figyelmeztet, amelyek irreálisan drágán kínálják termékeiket vagy megbízhatatlan forrásból származó eszközöket akar értékesíteni, illetve előre fizetést kér, de a rendelést nem teljesíti.

A Safety Medical Mask kiemeli: ügyfelei számára kizárólag nagykereskedelmi árakon, megbízható beszerzési forrásból és rövid szállítási határidővel kínálja termékeit. Egészségügyi maszkjaink tanúsítvánnyal rendelkező, valóban biztonságot nyújtó termékek. Nincs előre fizetési kötelezettség vásárlás esetén, így a személyes kézbesítés során Ön is meggyőzödhet az eszközök minőségéről.